Nieuws‎ > ‎

Regiocup 2017

Geplaatst 15 aug. 2017 10:40 door Webbeheer Regio Cup   [ 15 aug. 2017 10:42 bijgewerkt ]


Het is weer bijna zover: de strijd om de felbegeerde regio cup staat op het punt om te beginnen! In het weekend van 26 en 27 augustus aanstaande worden zowel de regio cup zelf als de rode lantaern weer verdeeld onder de deelnemende clubs, die dit jaar allen spelen op het park van de Delftse Tennisbond. Dat betekent gravel bijten op de negen banen, die allemaal vol bezet zijn om het gehele programma te kunnen accommoderen. 

Het is dit jaar alweer de 10e editie van de regio cup, en dit heeft de organisatie aangegrepen om een aantal wijzigingen door te voeren. Om te beginnen zijn de 7 50+ enkel categorieën vervangen door 'groene' jeugd om een nog bredere doorsnede van de verenigingen mee te laten spelen.  Daarnaast is ook gekozen voor een vroeger weekend, om ervoor te zorgen dat we de wedstrijden kunnen spelen voordat de herfstcompetitie weer losgebarsten is.
Gelukkig zijn er ook voldoende vertrouwde elementen gebleven; op zaterdag wordt de traditionele barbecue georganiseerd waarna de voetjes van de vloer kunnen op de aansluitende feestavond. Daarnaast zijn er een aantal activiteiten voor tussen het tennissen door en voor de supporters, die we in grote getale hopen te mogen verwelkomen. Al dit kan zoals elk jaar niet gerealiseerd worden zonder onze sponsoren, dus nogmaals dank aan Boelens notariskantoor Delft, Enqueteviainternet.nl en architectenburo VB3. 

Het belooft dit jaar weer een mooie editie te worden en we kijken uit naar de sportieve prestaties, support en gezelligheid. Tot dan!
Comments