Nieuws‎ > ‎

Opnieuw een top Regiocup!

Geplaatst 18 sep. 2016 14:29 door Webbeheer Regio Cup   [ 20 sep. 2016 10:48 bijgewerkt door Administrator Regio Cup ]

Afgelopen weekend is gestreden om de felbegeerde Regio-Cup 2016. Een evenement dat ieder jaar groter, intenser en leuker wordt. Dit jaar was de organisatie in handen van TVP. Een vereniging die flink heeft uitgepakt om er een waar spektakel van te maken. Een fantastische BBQ, een ware Hot-Tub, karaoke en een spetterende feestavond. Overal waar je keek was het blauw. Zelfs de mensen waren blauw. Vooral na de feestavond ;)

Halve finales
Op zaterdag vond het duel tussen Pijnacker en Delftse Hout plaats. Een zinderende strijd, waarin de laatste wedstrijden bepalend waren. Uiteindelijk trok Pijnacker aan het langste eind en zegevierde met een 14-13 overwinning. Nootdorp nam het op tegen het altijd lastige DTB. Al snel bleek Nootdorp een maatje te groot. Nootdorp bereikte met een ruime 18-9 overwinning de finale.

3/4e plaats
Op de finaledag namen de Delftse verenigingen het tegen elkaar op. DTB moest zijn meerdere erkennen in stadsgenoot Delftse Hout. DTB zal volgend jaar uit een ander vaatje moeten tappen. Gelukkig waren ze, met de rode lantaarn in de hand, al aan het brainstormen over de Regio-Cup 2017. Dat belooft wat.

Finale
De finale vond plaats tussen organiserend vereniging TVP en het steeds sterker wordende Nootdorp. In de beginfase ging het gelijk op. Mooie, spannende partijen met een uitzinnige menigte waren de ingrediënten voor een waar spektakel. Naarmate de middag vorderde, en Nootdorp een aantal belangrijke super-tiebreaks naar zich toetrok, werd het langzaam duidelijk. Nootdorp is deze editie de sterkste en pakt, voor de 2e keer in de geschiedenis, de felbegeerde titel met een mooie 16-11 overwinning.
Helaas was er niet alleen maar vreugde tijdens de Regio-Cup. Het springkussen ongeluk zal niemand ontgaan zijn. We wensen de jongen en zijn ouders beterschap en sterkte. Verder bedanken wij alle vrijwilligers en enthousiastelingen die een bijdrage hebben geleverd; de spelers, captains, alle hulpkrachten en uiteraard TVP. Top gedaan!