Nieuws‎ > ‎

Rode lantaarn voor DTB

Geplaatst 23 sep. 2014 10:22 door Webbeheer Regio Cup   [ 26 feb. 2017 07:12 bijgewerkt door Administrator Regio Cup ]

door Froukje en Joke. Wat een weekend! 
 
Net op tijd van start gegaan dit jaar met de voorbereidingen, alhoewel.. maar met dank aan het enthousiasme van onze leden en de schoongewassen t shirts,  ondervonden we afgezien  werk / vakanties / weekendjes weg en de herfstcompetitie weinig problemen met het formeren van een oranje brigade.
Op de vrijdagavond eerst nog even de sfeer erin gebracht door middel van 4 kleuren ballonnen, alhoewel Ed met oranje en gele ballonnen aankwam die allebei zo verlept waren qua kleur dat het wel 2 witte leken. Een veeg teken…..
Zaterdag de dag begonnen met taarten van Pijnacker ( wel wat karig  2…) maar ze waren zeer smaakvol! Al snel begon het park zich te hullen in de 4 kleuren en was de Regio-Cup van start gegaan! 
 
DTB speelde tegen Nootdorp en eerlijk gezegd maakten wij ons niet al te veel zorgen, ook al waren de captain Gerben en Ed wel meer dan vrolijk, nog meer dan ze doorgaans al zijn…
We gaan er verder niet al te veel woorden over zeggen: Nootdorp was gewoon ontzettend goed, een tactisch brede opstelling. Ondanks heel kranig verzet van onze kant hebben we een nederlaag moeten incasseren, die overigens pas vorm kreeg in de voorlaatste ronde. Als captains hebben we even moeten slikken, was dit de eerste keer dat we om de 3/4 plaats moeten gaan strijden?
Met frisse moed verschenen we zondag met een fantastisch leuk team aan de start en na een bui ’s morgens brak ’s middags het zonnetje door! Vandaag moesten we het opnemen tegen Pijnacker, onze lieve blauwe vrienden….
De ene na de andere super tie-break werd gespeeld en veelal in ons nadeel. Om 13.00 stond het al 1-6. Zo ontzettend veel spannende partijen,ongelooflijk! We hebben een inhaalslag gemaakt en de rest van de dag ging het gelijk op tot 12-13 met nog 2 partijen op de baan…en helaas 1 verlies en 1 winst en dus verloren op 1 puntje……..
Jammer! Pijnacker was goed en we hebben een erg leuke dag gehad vol met spannend en mooi tennis!
Bij deze DTB’ers bedankt voor al jullie inzet en gezelligheid! DDH bedankt voor de gastvrijheid en gefeliciteerd met jullie 2de plaats. Pijnacker bedankt voor de leuke en gezellige dag en Nootdorp uiteraard gefeliciteerd en we hebben nu al zin in 2015!!!
 
Liefs Froukje en Joke