Nieuws‎ > ‎

Geweldig weekend met een spannende afloop...

Geplaatst 25 sep. 2013 05:14 door Webbeheer Regio Cup   [ 26 feb. 2017 07:18 bijgewerkt door Administrator Regio Cup ]
door Joke en Froukje.

Tja…wat kun je erover zeggen dat je als 2 nieuwe captains 2 jaar geleden aan dit avontuur begint en 2x op rij van die gele kanaries (bananen) verliest op 1 wedstrijd en eigenlijk op een paar enkele puntjes… Vandaar ook dat ons stukje even op zich heeft laten wachten, de verwerking kwam pas later.

Laat ik beginnen met te vermelden dat we ontzettend blij waren dat het dit jaar weer op ons mooie park was. We zijn eind 2012 begonnen met een nieuw beleid, waar een onderdeel van is dat we aan de slag zijn gegaan met vrijwilligers achter de bar i.p.v. betaalde krachten. Ook tijdens de Regio Cup was weer zichtbaar hoeveel voordelen dat met zich meebrengt! Alle vrijwilligers heel erg bedankt!

Op zaterdag hebben we een super spannende dag tegen Pijnacker gespeeld; heel veel mooie wedstrijden en ook het ´omroep niveau´ van Chantal was hoogwaardig en hilarisch. Einde dag hebben we een paar uur moeten wachten op het verlossende 14de punt (goed gedaan Andre en Ellen) en uiteindelijk scheelden het maar 2 wedstrijden…oei….:)
Vanaf dat moment brak de strijd los met de 2 gele captains… er werd gedanst op de bar, er is op ´Ademnood` meegezongen en gedanst op de tafel. De mascotte van DTB heeft het ook moeten ontgelden; een nacht lang in de bosjes doorgebracht… Ook kostte het wat moeite de laatste gele diehards uit het clubhuis te krijgen. Ze liepen rond met mosterd, gele snijplanken en het zoveelste biertje…..:) De zondag beloofde een spannende strijd te worden!

DTB begon als een diesel, 5-1 achter, ik zag gelijk al een grote grijns verschijnen bij Soof en Annemiek maar ik wist al wel, dat komt wel goed. Een 8tje opstellen die eigenlijk een 5 is en dat tegen onze net tennissende Robin is natuurlijk ook wel een beetje jammer.
Er volgden die dag in totaal 10 super tie-breaks waarvan DTB er 6 wist te winnen maar... Helaas! Rond 19.30 stond het 12-13 en 2 mixen begonnen aan de super tie-break, spannend! In de GD8 kregen zowel Renate als Robin een kans, maar het mocht niet lukken dit jaar voor ons en we verloren uiteindelijk met 13-14.

Iedereen van ons topteam heel erg bedankt voor jullie inzet en enthousiasme! We kregen zelfs dit jaar te horen: wat hebben jullie toch veel leuke mensen op DTB. Vinden wij ook!
Captains van DDH: heel erg goed gespeeld en gefeliciteerd en het was super gezellig! Ook de captains van de nabije dorpen, heel erg bedankt voor de gezelligheid en tot volgend jaar!!

Oh en een speciaal bedankje aan de bananen, jullie waren erg grappig!

Liefs van Frouk en Joke