Nieuws‎ > ‎

DDH - eindelijk!

Geplaatst 11 jan. 2013 16:28 door Webbeheer Regio Cup   [ 23 nov. 2015 15:47 bijgewerkt door Administrator Regio Cup ]

door Sophie Fransen:
Eindelijk! De Regio Cup is weer waar hij thuishoort... bij DDH.

Zondag 16 september, een heerlijke tennisdag, een in topvorm verkerend DDH en aan het eind van de dag waren we ook nog eens de winnaar van de Regio Cup Delft. Met 14-13 werd in de finale titelverdediger DTB verslagen.

Erg makkelijk kwam de overwinning niet tot stand. Rond de klok van 13:00 h leken we een comfortabele 7-1 voorsprong te hebben. Maar vier uur later stond het 12-12. Ik was even vergeten dat we tegen DTB speelden en die weten net als de Deutschen Mannschaft niet van opgeven. Je hebt pas van ze gewonnen als je 14 punten hebt.

Nou nee, ze waren nog taaier dan gedacht we hadden tegen DTB zelfs 15 punten nodig voor de overwinning. Op zondagavond is voor DTB de Regio Cup namelijk nog niet afgelopen. DTB heeft in de nacht van zondag op maandag minuscuul de ratinglijsten van DDH bestudeerd. Daarbij hebben ze een bij DDH onterecht opgestelde speelster ontdekt, waardoor we nog een punt moesten inleveren.

Gelukkig hadden we die 15 punten en is de Regio Cup weer in handen van DDH. TVP nogmaals bedankt voor de organisatie op jullie park, het was top! We hebben nu al weer zin in volgend jaar. Heerlijk om uitgerekend op het park van DTB de Cup te gaan verdedigen.