Nieuws‎ > ‎

NTC - de Rode Lantaern 2013

Geplaatst 11 jan. 2013 16:20 door Webbeheer Regio Cup   [ 23 nov. 2015 15:46 bijgewerkt door Administrator Regio Cup ]

door (de echte) Ed van Lingen:
Na de pijnlijke nederlaag van gisteren tegen DTB moesten we de zondag (2e speeldag) om de 3e en 4e strijden en dit keer goed voor de dag komen om van de Rode Lantaern verlost te raken. Vandaag was onze tegenstander TV Pijnacker en hadden zij, gezien de ondergrond van smashcourt, een thuisvoordeel. Na de spelers een goede oppepper te hebben gegeven begonnen we voortvarend. Winstpartijen in de 1e ochtendronde van Jaap van Haastrecht, Irene Verbeek, Aileen Meinderts en Daniel Fouchier leverde gelijk een 4-1 voorsprong op en daarmee was de stijgende lijn in vergelijking met gisteren een feit. Zou het dit keer dan toch lukken om de Rode Lantaern door te geven? De voorsprong kantelde en halverwege de 3e speelronde kwamen we met 5-9 achter.

Mede door pech, 3 super-tiebreaks kantje boord verloren, werd het verschil nog groter. Winstpartijen van Rolf/Marleen Fouchier, Jaap van Haatrecht/Marieke van Haaster, Daniel Fouchier/Isabel Monshouwer, allen in de dubbel en de winstpartijen van Sophie den Breejen, Marleen Fouchier, Marleen Arkesteyn, en Ed van Lingen, allen in de enkel, mochten niet meer baten. De eindstand 11-16 was daarmee een feit en de Rode Lantaern gaat daarmee opnieuw naar Nootdorp en wordt het volgend jaar opnieuw taarten bakken en de schavotstoel de gehele dag bezetten.

Ondanks dit verlies kunnen we terugkijken op een gezellig en sportief weekend en zullen we volgend jaar, om eindelijk van de Rode Lantaern af te komen, een andere strategie moeten toepassen.(Maar dat zeggen we ieder jaar) Ik wil alle spelers van NTC nog bedanken voor hun inzet en de gezelligheid. Op naar de Regio Cup 2013.