Nieuws‎ > ‎

DDH - het roer om

Geplaatst 11 jan. 2013 16:18 door Webbeheer Regio Cup   [ 23 nov. 2015 15:46 bijgewerkt door Administrator Regio Cup ]

door Sophie Fransen:
DDH - dit jaar moet het gebeuren! Jarenlang werd de regio-cup door DDH gezien als een leuk tennisweekend waar gezelligheid voorop stond. Dit jaar is het roer volledig omgegooid. Tweede garnituur broodtennissers als Bob Hoogduyn mogen dit jaar op de tribune plaatsnemen. Alleen de crème de la crème van DDH mag de clubeer verdedigen.

De nieuw ingeslagen weg heeft op zaterdag direct zijn vruchten afgeworpen. In 2010 bezorgde TVP ons nog een zure nederlaag in de halve finale. Dit jaar werd er overtuigend gewonnen. Het leek spannend te worden bij een tussenstand van 8-8, maar de DDH teamcaptian wist wel beter. DDH had het beste namelijk tot het laatst bewaard. Met uitzondering van Gerard R. dan ;-)

Ik kan als teamcaptain alleen maar trots zijn op alle DDH spelers. Iedereen heeft tot het laatste punt geknokt. Meer dan de helft van de verliezende DDH-ers capituleerde pas in de supertiebreak. Kortom we hebben als club een geweldige prestatie neergezet.

DDH gaat zondag dan ook vol vertrouwen de confrontatie aan met de DTB. Ik heb er alle vertrouwen in dat de Cup dit jaar naar Delftse Hout meegaat. Tot slot nog even de complimenten aan TVP als uitstekende gastheer van de regio-cup 2012!