Nieuws‎ > ‎

NTC - het 2-vingerige lulaapje

Geplaatst 11 jan. 2013 16:12 door Webbeheer Regio Cup   [ 23 nov. 2015 15:46 bijgewerkt door Administrator Regio Cup ]

door Ed van Lingen?:
NTC was zaterdag, om met de woorden van Nico Dijkshoorn te spreken, het kruiperige 2-vingerige lulaapje dat trillend, en heel voorzichtig, een pinda in de dop aan de zilverrug gorilla DTB probeerde aan te reiken. DTB - NTC 21-6

Als kersverse teamcaptain van een inderhaast bijeengeraapt zooitje Nootdorpers wist ik niet wat ik precies kon verwachten, maar na vroege wanprestaties van Sabine van D (1-6 0-6), Lucia B/Bas S (1-6 2-6), Jim van H (2-6 0-6) en mijzelf (2-6 2-6) was dat snel duidelijk... Niet veel! Ook bij het bezet houden van de schaamstoel verzaakten velen.

Naast de de kantjes eraf lopende pretletters waren er gelukkig ook positieve uitzonderingen. oa Marieke van H: "Ik stond lekker te knotsen, pakte mijn potje in 2-sets maar in mijn ooghoeken zag ik teamgenoten potten volledig wegtanken". Ook Michel R verzaakte niet: "Je voelt je in Nootdorp al snel een roepende in de woestijn als je er een keer voor gaat". Bij de jeugd pakte NTC-talent Daniel F zijn verantwoordelijkheid en de winst in 2-sets: "Het is bij NTC allemaal leuk en aardig maar met dit selectiebeleid en deze mentaliteit zit je als talent al snel te denken aan een transfer naar een mooie club als bv DTB".

Als teamcaptain voel ik mij enigzins verantwoordelijk voor de zeperd van zaterdag. Morgenochtend (vanavond heb ik een feestje), kunnen een aantal NTC-ers een telefoontje verwachten. Er moet wat gebeuren... Een nieuwe blamage, zondag tegen TVP, kunnen we ons niet veroorloven.

Bovenstaand betreft een fictief verslag aangezien de NTC-crew niet bij machte was om zelf een verslag voor de deadline aan te leveren. Het kan dus zijn dat enkele opmerkingen/constateringen niet geheel op waarheid berusten...