Nieuws‎ > ‎

TVP - Weer niet gelukt

Geplaatst 11 jan. 2013 16:09 door Webbeheer Regio Cup   [ 23 nov. 2015 15:46 bijgewerkt door Administrator Regio Cup ]

door Gerard Boogert:
TVP – DDH 11–16
De Regio Cup... Het is weer niet gelukt hem te bemachtigen. Ondanks het veroveren van de blauwe shirts (na jaren strijd tegen DDH), het thuisvoordeel, de smashcourtbanen, de vele selectiebesprekingen en ons 50 jarig bestaan. Het is weer niet gelukt. Volgens mij komt het ook door de naam de Regio Cup Delft. Ook dit jaar zal hij weer terugkeren naar de gemeentegrenzen van Delft.

Natuurlijk van harte gefeliciteerd DDH met jullie overwinning. Het was verdiend... hoewel? Ook dit jaar weer heel veel super tiebreaks (11!). Ooit bedacht door DDH om hun zwakte te compenseren, namelijk het spelen van lange partijen. Voor TVP een toch altijd lastige opgave gebleken. Helaas heeft TVP op haar sterke punten dit jaar het laten liggen. Bij de jeugd werd te veel gemorst en ook in de 35+ (ja ik weet het) hebben we ons laten verrassen. Waar ik ook op had gehoopt is de 8. Maar daar speelde bij DDH een aantal spelers die in de 6 zo zouden kunnen meedoen. Het leek wel of ze tweelingen hadden ingezet (op het pasje van hun broers). Verder ons vaste inleverpunt (VIP) in de DE1. Ook opvallend was het feit dat we maar 1 mixed dubbel wisten te winnen, hetgeen toch in het verleden nu juist onze winstpunten waren. Veel zaken om over na te denken, maar niet nu...

Het is nu van belang dat alle krachten worden aangewend om NTC wederom naar de 4e plaats te verwijzen. Dan kunnen ze de SchaamStoel gewoon meenemen. En ook de taarten waren erg lekker, dus dat is dan ook weer geregeld voor volgend jaar. NTC: here we come! Tenslotte nog een paar anekdotes:
  • "Nils Rosmuller (ook wel aangeduid als de Wizard van Pijnacker, vanwege zijn onnavolgbare techniek) moest bekennen dat hij in zijn hele leven nog nooit had gemixed. Maar eens in de 40 jaar moest je eens wat anders doen."
  • "Ineke Soeterbroek was gezellig naar DTB gereden. Want ja… het was toch de DelftCup?"
  • "En de batterijen van de microfoon waren tijdens de openingsspeech als vanouds leeg"