Nieuws‎ > ‎

Oranje DTB wint de finale!

Geplaatst 11 jan. 2013 15:59 door Webbeheer Regio Cup   [ 23 nov. 2015 15:46 bijgewerkt door Administrator Regio Cup ]

Door Joke Snelders:
Zondag 18 september is de dag van de finale tussen DTB en de welbekende Pijnackerse club. Oftewel het ohzo mooie oranje tegen moet ik toch wel zeggen een erg mooi kleurtje blauw
De dag begon op Pijnacker ( terwijl in Nootdorp hard gewerkt werd aan de banen, zelfs met gele doekjes). In zowel de jongste categorie als in de 50+ waren er gelijk de eerste overwinningen voor DTB, wat een flitsende start! Ook Amy zorgde voor een hele mooie overwinning, net zoals ons eerste team mixduo Tim en Frouk. Dit laatste koppel heeft wel het record van de baan af rennen gewonnen!
De ronde van 13u zou verhuizen naar Nootdorp maar helaas zorgde de hagel en onweer voor Nootdorpse zwembaden…overmacht maar gelukkig heeft Pijnacker sinds kort de beschikking over een aantal regenbestendige banen en is er voorzichtig begonnen aan het inlopen op de 2uur achterstand. De weersvoorspellingen waren positief en steeds meer gravelbanen lagen klaar in het zonnetje…redelijk wat mensen op het park zorgde voor een heel goed regio-cup sfeertje! Om 16.00 was het al duidelijk: DTB heeft 14 punten gehaald!!!
Zelfs onze trainer Loek hebben we in de strijd gegooid om na zo`n 15 jaar weer eens een single te spelen en met succes! Er zijn erg veel leuke spontane mixduo`s ontstaan wat nog vrij goed ging ook. Peter en Elke, Muriel en Arie, Marga en Boudewijn, Els en Peter,Marnix en Sophie, Fenny en Jan bedankt!!
Alle DTB`ers: super bedankt voor jullie inzet en gezelligheid, want inderdaad bij DTB zijn de meest sterke spelers ook de meest gezellige We hebben enorm genoten van alle spannende en leuke wedstrijden!
Nootdorp, heel erg bedankt voor de ontvangst op jullie park, jammer dat we het niet bij jullie hebben kunnen afspelen…volgend jaar op Pijnacker, we hebben er zin in!!!