Nieuws‎ > ‎

DDH opnieuw derde na duidelijke overwinning

Geplaatst 11 jan. 2013 15:56 door Webbeheer Regio Cup   [ 23 nov. 2015 15:46 bijgewerkt door Administrator Regio Cup ]

Door Christian Meijer:
In de strijd om de 3e/4e plaats tussen DDH en Nootdorp werden maar liefst 11 partijen beslist met een super tie-break. Toch had DDH vanaf de eerste wedstrijd een comfortabele voorsprong en kwam het team geen moment in de problemen. Net als vorig jaar eindigden de Delftenaren daarmee op plaats 3: 18-9.
De zondag stond voor DDH in het teken van eerherstel na de zure nederlaag tegen DTB in de halve finale. In zijn opstelling had captain Meijer weer enkele opvallende namen opgenomen , zoals Bob Hoogduijn in de GD5. Hoogduijn - door velen omschreven als een clowneske werktennisser - snoerde zijn omvangrijke groep critici de mond door opnieuw een punt voor DDH binnen te halen. In de nieuwe GD7 50+ categorie stond Jos Kuijpers zichtbaar te genieten aan de zijde van de flamboyante Els Meurs, terwijl Han Boode in de HE7 50+ revanche nam voor zijn verliespartij tegen Paul ‘Tom Okker’ Tazelaar (DTB).
Direct na afloop van de prijsuitreiking werd het vizier alweer op volgend jaar gericht. Een anonieme DDH-bron wist te melden dat de club alles op alles zal zetten om volgend jaar te gloreren. "De hele vereniging staat vanaf vandaag in het teken van de Regio Cup 2012. Zo zullen de eerste selectiewedstrijden al tijdens het komende oliebollentoernooi worden afgewerkt".