Nieuws‎ > ‎

DTB zet TVP opzij en wint de Cup

Geplaatst 11 jan. 2013 15:29 door Webbeheer Regio Cup   [ 23 nov. 2015 15:45 bijgewerkt door Administrator Regio Cup ]

Zondag boekte DTB een degelijke overwinning op TVP in de finale van de Rabobank Regio Cup Delft 2010. Met 16-11 kwam DTB nooit echt in gevaar en won voor de tweede maal de Cup.
TVP kon na de verrassende overwinning van afgelopen zaterdag op DDH niet opnieuw stunten. Teamcaptain Bakker van DTB sprak over een "ontspannen dagje", wat uiteraard welkom was na het billenknijpen tegen NTC op zaterdag.
De prestaties van John Colijn in de HE5+ zijn ook bij de sterkste vereniging van Delft niet onopgemerkt gebleven. John heeft al gesproken met een delegatie van DTB en een transfer lijkt slechts een kwestie van tijd. "Wij zijn uiteraard dik tevreden met de prestaties van onze eigen Hans Foekens in de HE5+, maar John is een leuke speler en het is altijd handig om posities dubbelbezet te hebben. Blijft Hans ook lekker scherp" aldus captain Bakker.
Volgend jaar zal er op zaterdag naar alle waarschijnlijkheid gestart worden met de "klassieker"; DTB - DDH. Net als Ajax - Feyenoord heeft deze "klassieker" door het verval van DDH, in met name het barklassement, enigzins aan glans verloren. Nu DDH in eigen huis al geen thuis geeft vrezen de kenners het ergste. Een anonieme DDH-er omschreef de situatie als zorgwekkend: "Al enkele jaren hang er een sfeer van spaatje rood en ranja met een rietje op DDH maar er is geen geld in kas voor het aantrekken van echte kroegtijgers en barbabes".