Nieuws‎ > ‎

DTB - NTC 15-12

Geplaatst 11 jan. 2013 15:20 door Webbeheer Regio Cup   [ 23 nov. 2015 15:44 bijgewerkt door Administrator Regio Cup ]

Tsjonge jonge, wat een spanning. Ook DTB-NTC bleek een thriller. DTB pakte al snel een kleine marge van 3 winstpartijen maar zag in de slotfase NTC volledig langszij komen nadat NTC verrassend, via super-tiebreaks, oa de GD6 en GD7 wist te winnen. Cruciaal bleek de GD4 van DTB-ers Annechien en Senne die wel de super-tiebreak 3e set wisten te winnen van DTB-er in Nootdorpse loondienst Victor en ALTV-er in Nootdorpse loondienst Sabine. Vervolgens kopten Annika en Reinier de GD17 binnen en zorgden voor de definitieve overwinning voor DTB.

Waren de tenniswedstrijden reuze spannend, de strijd om het bar-klassement was een gelopen koers voor DTB. Schrijnend was de wel erg zwakke inbreng van DDH, notabene op eigen park. De klap die TVP op de baan uitdeelde is kennelijk kei en keihard aangekomen. Goede tweede in het bar-klassement...TVP!

Zondag een nieuwe dag met hopelijk wederom goed weer en spannende wedstrijden. TVP voor het eerst in de finale tegen DTB, en een DDH dat alles op alles zal zetten om zich te ontdoen van NTC. Laatste worden op eigen park, dat kan natuurlijk niet... Of toch wel?