Nieuws‎ > ‎

Delftse Hout winnaar Regio Cup 2009

Geplaatst 11 jan. 2013 14:47 door Webbeheer Regio Cup   [ 23 nov. 2015 15:42 bijgewerkt door Administrator Regio Cup ]

Net als vorig jaar stonden DTB en Delftse Hout in de finale van de Regio Cup en wederom werd het een thriller die pas beslist werd in de laatste partijen.
Delftse Hout begon voortvarend en nam al snel een voorsprong van ca 4 punten en behield deze tot laat in de middag. DTB begon vanaf dat moment aan een inhaalrace en enkele Delftse Houters kregen zichtbaar last van de gevreesde "dikke arm". Captain Stefan Raatgever begon steeds zenuwachtiger te worden achter de wedstrijdtafel toen duidelijk werd dat DTB het gat van 4 punten in rap tempo aan het dichten was. Uiteindelijk bleef er nog 1 puntje over van de opgebouwde voorsprong 14-13. De Delftse Hout mag zich dus voor het eerst winnaar noemen van de Regio Cup. Captain Stefan Raatgever en zijn ploeg namen met zichtbaar genoegen de Cup en bijbehorende champagne op het park van de concurrent in ontvangst.
Het was weer een enerverend weekend met prachtig weer spannende potten en een druk bezochte BBQ (meer dan 100 man hebben lopen smikkelen!) op zaterdag. Iedereen die geholpen heeft om er weer een succes van te maken enorm bedankt, en tot volgend jaar voor een nieuwe editie van de Regio Cup dit keer op het park van de winnaar... De Delftse Hout...