Nieuws‎ > ‎

17 september: Halve finales TVP-DDH en DTB-NTC

Geplaatst 28 aug. 2016 04:43 door Webbeheer Regio Cup   [ 20 sep. 2016 11:07 bijgewerkt door Administrator Regio Cup ]

Door de organisatie. Voor 17 september staan de halve finales gepland. Deze halve finales zijn tussen gastvereniging TVP en de 2015-winnaar DDH, en tussen NTC en DTB. TV Pijnacker heeft dit jaar alles uit de kast gehaald om er een fantastisch evenement van te maken, maar gaat het Captain Gerard en zijn team dit jaar dan eindelijk lukken om de felbegeerde RegioCup in Pijnacker te houden? Ook bij DTB is het al weer een aantal jaren terug dat de Regiocup is gewonnen. En bij NTC is de vraag of het vertrek van het gehele organisatieteam een zodanig gat heeft achtergelaten dat DTB daar van kan profiteren? Het gerucht gaat dat de oude vertrouwde Ed en Roel zich weer hebben gemeld om dit te voorkomen....
Bij DDH is het als vanouds ijzig stil. Waarschijnlijk zijn de opstellingen al voor de zomer gereed gemaakt en staat er weer een solide team op de banen. Deze ploeg moet je nooit onderschatten, dat heeft de historie wel geleerd!
De wedstrijden beginnen om 12.00 uur op het tennispark van TV Pijnacker. Je bent van harte welkom om te komen kijken en je ploeg aan te moedigen.